• VSR
  • VSR
  • VSR
  • VSR

 Garagebedrijf Frank Mol

Werkplaats

 ONDERHOUD EN REPARATIE

Deskundig en regelmatig onderhoud kunnen veel problemen onderweg voorkomen. Welk merk of type auto u ook rijdt, wij zorgen voor onderhoud en reparatie. Auto’s worden steeds betrouwbaarder, maar de techniek (auto-elektronica) ook complexer. Maar wij klaren de klus! En tegen concurrerende tarieven. Wij hebben altijd overleg met u bij onverwachte reparaties.

SNELSERVICE

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht. Wij helpen u direct. En mocht u even moeten wachten, dan staat de (gratis en verse) koffie klaar!

APK KEURINGSSTATION

Garagebedrijf Frank Mol is een RDW erkend APK keuringsstation voor zowel benzine- als dieselauto’s. Wij hebben vier gediplomeerde APK Keurmeesters. Een APK keuring kost bij ons € 29,50. Voor een dieselauto komt daar nog € 30,50 bij voor de roetmeting. In combinatie met een onderhoudsbeurt, brengen wij u de APK keuring niet in rekening.

AIRCO SERVICE   

Uiteraard controleren wij ook uw airco. Twee STEK-erkende technici kunnen ervoor zorgen dat uw auto ook in zomerse hitte heerlijk koel blijft. Ook een opfrisbeurt van de airco behoort tot de mogelijkheden.           

SCHADE HERSTEL

Het kan altijd gebeuren. Blikschade is al erg genoeg, maar ook hiermee vindt u in Garagebedrijf Frank Mol een betrokken partner. Waar en wanneer de schade ook is ontstaan, u kunt de auto altijd bij ons (laten) brengen voor de schadetaxatie. Wij handelen ook het schadeherstel tiptop voor u af!

Occasions

Bekijk ons grote én eerlijke aanbod van geselecteerde en vaak jonge occasions van voornamelijk Renault.

meerinfo

Contact

De Weer 82C
1504 AK Zaandam
T: (075) 617 10 51
E: info@frankmol.nl

Openingstijden
Ma t/m do:     08.15 - 17.00 uur
Vrij:               08.15 - 16.00 uur
Za:                09.30 -  14.00
                    alleenverkoop en kleine
                    reparaties


facebook 32  

meerinfo

Frank MolFrank Mol
bovag0 carm0 carmf0